Im back

Jag rä inte död bara nästan. Dom senaste månaderna har varit ett helvete. Jag har inte gjort annat än att legat i mitt rum tittat upp i taket och supit. Jag har supit vin. Köpt en flaska åt gången. Jag har en ny lägenhet btw. En ful liten tvåa ute i Majorna. Folk frågar om jag spelar i band. Jag fattar det inte. jag ser väl inte ut som någon kommunist? Visserligen är jag smutsig, har långt hår och luktar nog skit.
Fan vad jag är stammis nere på kiosken där nere. jag frågar Moshmad om han kan lägga undan en flaska vin åt mig varje dag. Helst tre iofs, så han köper och säljer lite dyrare till mig. jag orkar inte gå längre. Nu är det bara att öppna dörren. Gå ut, över gatan in till mashmud ta en korv som han bränt vid och pröjsa vinet.
Sen tillbaka, sätter på tvn, och öppnar flaskan.

För ett tagsen klarade jag mig inte utan sex längre. Det var typ ett halvårsen om inte mer. jag hade hamnat i en vana att runka minst 4 ggr om dagen. Jag menar det finns inte så mkt mer att göra heller. jag går ner till stan, in i serie affären, tittar lite glatt åt den gamla malätna ÖIS halsduken som porrsnubben hängt upp. Går bort till den begagnade porren och köper en blaska.

Jag klarade mig iaf inte mer och kände att eftersom rikemans-chicsen vänt mig ryggen till kanske feminister var nått för mig. Jag tog mig bort åt gbgs på ytan skabbigare hak. Gick ut helt själv. Dansade till indie och sån skit.
Tärffade en del feminister, kände att musiken iofs var rätt go. Träffade ett par tjejer, kom på mig själv med att v ara för tyken. bjöd på kocks. Påm väg hem fick jag syn på Stina.
Hon hade BD stjärnor på kinderna, rosa håliga nylonstrumpor, emoskärp och blonderat hår med svarta slingor i.
Ska du emd på ett glas vin? frågade jag
Visst jag bor här uppe längre bort i korridoren jag heter Stina, jag hör när du lyssnar på fin musik hela tiden, jag kan också bjuda dig på ett glas.
Stina följde mig hem, bjöd mig på nån vodka ur hennes fickplunta.
-jag har fina ben
Jag tänder på ben
-Titta högre upp
hennes ben var väldigt vita, feta och slappa, och längre upp syntes utåtstående röda ådror. Hon berättad eom sitt liv för mig. om hur hon lämnat Borås för nått årsen för att söka lyckan här. Det lät som om Göteborg var världsmetropolen för henne. Det här var lixom ROM.
-jag dansar bra sa hon
Hon virvlade runt i med sina ådror, hon var inget vidare. Snart hade hont agit av sig de håliga strumporna och viftade med dem i ansiktet på mig. De skära trosorna hade ett stort hål över den ena stjärthalvan. Så åkte emo-toppen av och hon blottade sina bröst. Ådriga dem med kan jag lova. Därnäst låg trosorna på golvet, och hon viftade på höfterna. hennes triangel utav fitthår doldes nästan utav den dinglande och studsande magen.
Svetten fick hennes maskara att rinna. Jag satt där och såg på henne. Så kastade hon sig över mig. Hennes mun mot min, smakade spott, lök och varm vodka. Pressade sin sin tunga i min mun. Den var tjock utav saliv, tycktes vara full utav djupa gropar. Hon föll på knä. Hon sög och guppade. Min penis reste sig, hon stönade och bet mig. Jag skrek, tog henne i håret, hon bet hårdare. Jag gav upp. Lät henne suga. Jag reste mig efter vinflaskan, hon bet hårdare. jag lät horan bita. Drack upp allt på tre fyra klunkar. Däckade.


Kommentarer
Postat av: Anonym

uppdatera mer nu.

2008-02-27 @ 22:24:21
Postat av: Anonym

haha sjukt, men kul att läsa iaf.

2008-02-28 @ 15:30:01
Postat av: Josefine

Äntligen, you're back, hoppas jag!

2008-03-12 @ 16:47:29
Postat av: johanna

Du är äcklig.

2008-03-28 @ 10:45:54
Postat av: Agge

Been there done that. Du låter som Bukowski, fast sämre och tråkigare. Kom till AA när du har tröttnat. Dem har bra möten i majorna, Into Action gbg är att rekomendera.

2008-04-08 @ 14:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0