Indipendenti ultras film!

Så har då den inom ultraskretsar nu kände "Indipendenti" släppt sin film ifrån derbyt mellan Djurgården-AIK. Filmen håller riktigt hög klass vilket inte är konstigt med tanke på vad som presterades av fansen den här matchen. Se och njut!



http://www.youtube.com/watch?v=B_YYJRMvhvE&NR=1


Det skulle uppskattas om denne mystiske man la ut filmen så att man kunde ladda ner den, bättre kvalité gör en hel del!

Fanastismen lever!

Fanatismen lever i Örgryte!

Det här inlägget är tänkt som en motreaktion på svenskmedias skeva verklighetsbild angående våld och hur det ser ut på svenska fotbollsarenor. Den här bloggen kommer beröra supporterkulturen och Örgryte i synnerhet.
 Vi är trötta på hur Aftonbladet, Expressen, DN ja varenda stor Svenssoninfluerade media i det här landet väljer att skriva ner våran sport och oss som älskar den. Varje dag används ren skrämselpropaganda då människor som älskar sin klubb blir utmålade som livsfarliga huliganer och våldsmakare.
Att besöka ett Stockholms derby är farligare att leva i Bagdad, det hatas lika mycket på svenska arenor som det en gång gjordes i Nazi-Tyskland. Barnfamiljer vågar inte besöka svenska arenor. Riktigt så här är det inte

1. Det har aldrig varit bättre stämning på svenska arenor. 2. Barnfamiljer utan Svensson influierade åsikter vågar visst besöka svenska arenor.
3. Det slåss någon gång i månaden UTANFÖR arenorna. Detta mellan supportrar som bara slåss med likasinnade. Det här problemet är inte större än för 10 år sedan, det ligger på samma nivå som det alltid har gjort. Istället för att haussa upp sig över att 10 pers slåss varannan månad i samband med fotbollsmatcher, kan man fokusera på verkliga förövare såsom våldtäcksmän, mördare, och giriga bankirer som tar ifrån de fattiga för egen vinning.
 
Att man skriver 10 sidor om en överförfriskad fet dansk som råkade springa in på planen samtidigt som 11 personer avled i Zingbawe i samband med en fotbollsmatch är inte annat än ett hån mot världen och oss svenskar. Det är media som gör att "fotbollen är död?, dessa självgoda Svenssons utan egna vettiga åsikter som bara ser saker ifrån ett synsätt samt enbart skriver för att sälja billiga illaluktande lösnummer.
Det är dags att gå i kamp för den svenska läktarkulturen. Något måste göras innan den kvävs av en inkompetent och blåögd media samt det svenska fotbollsförbundet, som mest verkar se fotbollsmatcher som ett sätt att sälja reklam, popcorn och fjantiga aftonbladets inspirerade souvenirer. Det har gått för långt, fotbollen skall tillhöra dem som bryr sig. Inte media som får betalt för att så göra.

Den skall tillhöra supportrarna som den en gång gjorde!


Frihet åt Ultras!


image2
Stockholms derbyt mellan AIK-Djurgården var det närmaste internationell fotboll vi någonsin har kommit i Sverige. För de som vill att svenskfotboll skall utvecklas och bli bättre är bengalbränningar som den AIK genomförde ett steg i helt rätt riktning.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0