Meningskillnader i våra led.

Många svenskar tycker att alla former av karaktärer eller beteende som sticker ut från vanliga Svenssonnormen och kan uppfattas stötande av någon form måste kvävas.
Öis kommer aldrig växa och få en större och bredare supporterkultur om vi inte inser att i en bred stor supporterkultur så måste man någonstans acceptera och tillåta olika värderingar bland alla unika individer. Alla kan inte bli stöpta i samma form. Hos oss måste man lära sig att umgås och respekterar varandras olikheter och värderingar , allt från pacifister till de fina grabbarna, vi älskar kanske inte alltid varandra men tillsammans är vi Örgryte. Oavsett vad vi tycker om saken. Ett lag med stor och bred supporterkultur har sympatier hos människor i alla åldrar, från olika bakgrund och med olika värderingar. Har man inte några som "sticker ut" har man heller inte en supporterkultur som representerar hela samhället. Man kan inte bara välja vissa delar, på gott och ont. Hatramsor? Vad är problemet? andra lags supportrar kan sjunga 15 olika Hata Gnaget-ramsor i timmeslånga orgier till bortamatcherna, och det är fullt normala människor, familjefädrar i 30-40 årsåldern som aldrig varit våldsamma på något sät, och för ALLA är det fullständigt självklart inslag.

Några ord från mig. Vi ses den 12;e!

266507-7
Premiärtifot på Degerfors blev lyckat. Dock kunde de blivit betydligt bättre. Visst ser de ut som det är färre röda flaggor än blå? Så är inte fallet, folket som står där orkar antingen inte hålla uppe flaggorna eller tycker tydligen inte våran ypperliga Tifogrupp är värd den respekten efter allt jobb de lagt ner på tifot.


266507-6
Ultras Örgryte utför årets tifo än så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0