För ett friskt Örgryte IS!

Fy fan för ÖIS styrelse och ledning!

Ni har dragit våran klubb i skiten länge nog, redan i våras borde ni dragit åt pipsvängen efter utalanden som "Vi skall upp inom tre år, då blir det lättare att gå upp!"
"vi skall satsa på scouting"
Vad fan hände med den scoutingen, vilka bra/vettiga värvningar har vi gjort iår?

Hur kunde ni med att gå in med den skitinställningen?


Hur kunde ni med att anställa Janne Carlsson som huvudtränare?

Hur kunde ni med att åka på supar-semester upprepande tillfällen till Brazilien för att sedan komma hem med någon fjunig bakgårdspojk som knappt kunde stå på två ben?


Hur kunde ni med att sätta upp ett stort järnstaket ala Berlinmuren med vassa kanter mitt framför era trognaste supportrar utan att ens informera dessa inför matchen?

Hur kunde ni tillslut med att över huvud taget diskutera en sammanslagning med våra två största konkurenter?

Och sedan försvara det med att ni måste göra allt för ÖIS bästa? Vad, ÖIS bästa är det att döda klubben?


Hur kunde ni sedan efter matchen mot Häcken ge upp allt? Vi låg 6 poäng efter och hade legat 3 poäng efter om vi hade vunnit våra två efterföljande matcher, sån typisk looser-mentalitet! Som med tiden fått vårat största hopp Ken Fagerberg att tröttna på klubben.

Ni är en skam för Örgryte IS och våra supportrar, likaså fegisarna i Baldeshage som sviker sina medlemmar i och med att vissa upp ett falkst stöd för ledningen.

Ställ era platser till förfogande åt människor som vill något med klubben ÖRGRYTE IS, och inte drömmer om något europeiskt storlag, stick till Köptenhamn hela bunten!

För ett friskt Örgryte IS! Släpp lös engagemanget och rädda klubben, bli medlem gör allt för att ÖIS skall höras och synas. Avsätt ledningen i December och var med och bygg en stark klubb som MED Ken Fagerberg kvar i truppen skall nå allsvenskan 2009!


Kommentarer
Postat av: JahJah

Tråkigt att de inte kan fatta vad de utsätter klubben för. Det är kanske så att de förstår men är för pengakåta för att avgå.

2007-09-26 @ 16:14:38
Postat av: Johan G

Fy fan vad bra skrivet. Huvudet på spiken!

2007-09-26 @ 17:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0