Hata Blåvitt!

Har beställt diverse antidepressiva preparat, för att rädda hösten. Snart kan hela staden vara full av Blåvita små kräk, Cat C förpestar staden och är helt plötsligt dubbelt så många, helt plötsligt får varje våldsbenägen bonde i krans-kommunerna för sig att de hejar på Blåvitt och har en anledning att slå oss Öisare.
Plötsligt vaknar den goa-gubben pappa Bosse upp i soffan för att bege sig till Ullevi, han tar med sig lille kalle som egentligen hatar fotboll. Killen får en sån där grådaskig halsduk och går tillsammans med massan till Ullevi.

Massan utan heder, massan utan en egen åsikt, en massa som är precis som alla andra.

GP har redan börjat plåga oss med tio sidor långa inslag om hur fint det är på kamratgården, vore det inte spännande att störa lymlarnas uppladdning genom diverse aktioner, här kommer diverse förslag ta det sakligt om du vill, men tänk på att det finns hånande undermening, även om det vore mycket bra om det genomfördes:


1.
något som vore effektivt är att ställa sig i Blåvittklacken tillsammans med kanske 40 likasinnade Blåvitt hatare och bombardera planen med bengaler och annan skit, få matchen avbruten och tre poäng till TFF. Men det är förstås bara en våt dröm. Man skulle få 40000 ögon på sig diverse kameror samt tv skulle hänga ut en resten av livet bara för att man råkar hata Blåvitt lite extra.


2.
Ett annat alternativ vore att genomföra en rejäl aktion emot Kamratgården, sätt eld på skiten, bränn upp konstgräsplanen ja vad vet jag.


3.
Förstör Blåvittshoppen, så att de inte kan sälja sin skit till alla fjortisar och mysgubbar i stan.


4.
Ring och gör resten av nätterna för de blåvita spelarna till rena rama helvetet, hemsök dem, rista farliga tecken på deras dörrar. Skräm dem!


5.
Slå och tryck ner så många små kids ni lyckas inför matchen mot TFF, de skall förstå hur äckliga de är!

image9
KILL THEM ALL såsom damen i det här mästerverket utav Caravaggio

6.
Besök Ullevi inför matchen, förstör stolar, häng upp ÖIS bananers, visa att de här är vår stad och inte en stad för Frölunda fans som just börjat heja på Blåvitt.

7.
Slå ut Alla blåvita nätsidor tex, http://ifkgoteborg.blogspot.com/, samt ifks officiella med spam och andra pornografiska aktioner.



Slutligen

Sprid erat Hat, ta ut allt det där ni har inom er. Jag vet att ni precis som jag är så mycket starkare som individer än varenda blåvit i den här stan.

Vi är unika, vi är inte som de där 40000 svaga själarna till goa-gubbar på Ullevi nästa söndag. Vi har en stolthet vi har valt att gå vår egen väg, vi följer inte strömmen. Vi är något över det vanliga! Vi kan konsten att ha en egen åsikt, vi är röda inte bara i själen utan också som personer(Har egen åsikt, kan bestämma)

image10
Vi är unika


Visserligen har de år av förtryck vi har fått genomlida tärt en del på oss. Vi har tryckts ner enda sen vi var sju åtta år av Blåvita svin. De har hånat och tryckt ner oss, har vi vikit ner oss för det? Nej, vi har stått rakryggade och tagit emot all tänkbar skit, vi har tagit stryk inte bara verbalt. Men vi står kvar, rakryggade som aldrig förr och med ett obeskrivligt hat till Blåvitt!


Stoppa ett blåvitt guld, stoppa gatorna ifrån att fyllas av svensson bönder ifrån Lindome, Kållered, Borås etc. Stoppa Göran Johansson ifrån att le för första gången på 11 år! Stoppa lymlarna ifrån att förpesta avenyn med diverse festredskap. Gör allt för att förstöra den blåvita festen!


Vi är Örgryte, och vi har Gais med oss, tillsammans skall vi enas för andra gången i historien för att hata tillsammans för att trycka ner vårat svin till lillebroder.


Vi skall resa oss starkare än aldrig förr!



HATA BLÅVITT!

image8


Kommentarer
Postat av: Granitblocket

"De har hånat och tryckt ner oss, har vi vikit ner oss för det? Nej, vi har stått rakryggade och tagit emot all tänkbar skit"

Och liknade citat på slutet, har inte bara gjort dig förbannat bitter utan rent av hatisk. Det roliga är att du sedan brölar om rakrygghet mm jo jag tackar, det du försöker uppvigla till är bara hat och inte kärlek till ditt eget lag (finns det en råtta inom dig?). Har fått nog av alla sk "supportrat" av din karaktär. Är inte en elak person men nog hoppas jag du får en riktigt god omgång inom snar framtid! Klarar oss bra utan "dårar" (oavsett "lagtillhörighet") och det enda som biter på er är tyvärr....

Må skit i ett år eller två! Det är du helt klart värd ;)

2007-10-24 @ 15:06:48
Postat av: Anonym

kul i superettan?

2007-10-24 @ 16:24:32
Postat av: ycg

haha, FC gothia!

dra åt helvete era clowner, ni kommer ALDRIG bli något hur gärna ni än vill och hur mycket ni än intalar er själva det.

2007-10-24 @ 17:25:11
Postat av: Anonym

Blev du tappad i golvet som nyfödd? Vore ju ingen direkt högoddsare..

2007-10-24 @ 18:19:35
Postat av: 123

avundsjukan och lillebrorskomplexet lyser igenom som aldrig förr! samtidigt bryr sig ingen om er. haha..du verkar också ha missat att IFK har fler äkta och unika själar än ni någonsin kommer ha. medgångare vid guldläge visst, det gäller dock för alla lag.

Du vet att det är lögn att frölunda har något med oss att göra, alla hatar hockey. enligt säkra källor buar popcornhororna i scandinavium när blåvittmål ropas ut..gott så!

Att de flesta i staden föds in i ett IFK supporterskap är bara fint. Vi har historian, traditionen, titlarna, supportarna och framtiden. Ni är ingenting.

2007-10-24 @ 18:21:53
Postat av: benny

Hahaha, hoppas du kommer må jävligt kasst i höst! ;) Fast så fort pappa ger dig lite pengar så har du väl glömt allt ändå?

2007-10-24 @ 18:24:08
Postat av: Farre

Du kan la ta din Öis-banana o dra åt helvete va

2007-10-24 @ 18:28:43
Postat av: Glenn

FC Gothia?

2007-10-24 @ 18:58:04
Postat av: Ken

Gulligt att ÖIs berör så pass mycket trots allt, hela 8 kommentarer ifrån upprörda fikare, Hata blåvitt!

2007-10-24 @ 19:15:30
Postat av: Bergman

Din jävla clown ta ditt fc gothia och stoppa upp i röven. Du ser själv hur det går när brassarna lämnade Örgryte. Öis hör hemma i Superettan och lär stanna där några kalla år framöver.

Forza blåvitt. Viva Mild.

2007-10-24 @ 19:42:53
Postat av: haha

"Bevisa att det är våran stad" När har det varit öis stad egentligen? Har aldrig varit och kommer aldrig bli.

Forza blåvitt. Mot guldet!

2007-10-24 @ 20:01:28
Postat av: ...

hhahaha! cool kille där! Jag tror att du är ett helt vanligt mobboffer utan karaktär, och har valt att gömma dig bakom öis för att försöka glömma ditt egna miserabla "liv".

2007-10-24 @ 20:11:28
Postat av: Micke

Stackars människa. Du är ju sjuk. Sök hjälp !, fort !.

2007-10-25 @ 08:50:56
Postat av: ce cazzo

stall dig framfor spegeln, och stall dig fragan ,ar det verkligen sahar jag vill leva mitt liv...

spela inte allan..

2007-10-25 @ 10:21:34
Postat av: ;rgyrte

Hata bl[vitt! Vi har sveriges b'sta publiksnitt genom tiderna, stoppa upp eran hockey publik i aset!

2007-10-25 @ 11:52:09
Postat av: stå upp

hoppas du står upp för de du säger nu, försvara avenyn då!

2007-10-25 @ 12:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0